Vegansk quinoasushi

Spinat/grønkåls smoothie

Jeg er for tiden megavild med smoothies, og får det hver morgen til morgenmad. Både fordi det er virkelig lækkert OG virkelig nemt. Lige for tiden laver jeg en smoothie med spinat og grønkål. Det smager godt, og så er det en rigtig god måde at få grøntsager på.

Spinat er godt for helbredet og fyldt med næringsstoffer, og jeg elsker at bruge det i alle mine smoothies. Det har et lavt kalorieindhold, og indeholder mange proteiner! Der er virkelig mange gode ting i spinat, bl.a. er det med til at nedsætte blodtrykket, give sundt hår og flot hud og så er det bare fyldt med vitaminer.

Jeg bruger også hampefrø i stort set alle mine smoothies. De er også rigtig gode for helbredet. De indeholder meget protein, alle de vigtigste aminosyrer og er rig på mineraler og omega-3!

For at lave denne smoothie skal der bruges følgende:


60 g frossen grønkål

60 g frossen spinat

50 g frosne jordbær

30 g vanilje proteinpulver – jeg bruger Bodylabs WHEY100, som kan findes her. Kan også købes i Matas.

1 spsk afskallede hampefrø

1 tsk stødt kanel


Jeg blender det sammen med vand, hvilket giver et kcal indhold på ca. 295!

Sommetider bruger jeg usødet mandeldrik eller andre former for plantemælk.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk quinoasushi