Overnight vanilje havregryn

Auberginepizza

Hvis du leder efter en let aftensmad skal du prøve disse auberginepizzaer! De er hurtige at lave og smager fantastisk. Jeg har lavet to forskellige varianter, men toppingen er helt op til dig selv, så du kan bruge lige præcis den topping du har lyst til!

Det smarte ved aubergine er, at det har et lavt kalorieindhold, masser af kostfibre og antioxidanter. Derfor kan jeg langt bedre lide tanken om at bruge aubergine som bund og skifte det sædvanelige hvide brød ud.

Der vil snart komme et indlæg om, hvordan man laver en sund og lækker blomkålspizza 🙂

For at lave denne pizza behøver du følgende ingredienser:

1 aubergine

2 spsk tomatpuré

Lidt løg

1 lille håndfuld kikærter på dåse

1 lille håndfuld kidneybønner på dåse

1 jalapenos

Oregano

Start med at skære bundene ud ved at skære auberginen i skiver med på 1-2 cm. Put derefter lidt salt på begge sider af bundene, og lad dem stå i 20-30 minutter. Her kan du passende skære dit fyld ud, så det er klar. Efter de 20-30 minutter tager du køkkenrulle og dupper væsken af. Herefter skal bundene i ovnen i ca 20 minutter på 200 grader. Så skal fyldet på, og så en tur i ovnen i 10 minutter igen, OG så er de klar!!

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overnight vanilje havregryn