Auberginepizza

Farverig lørdagsbrunch

Så blev det lørdag, og min veninde, Anna Emilie, og jeg aftalte at lave brunch med alle vores yndlingsting! Og vi blev selv ret så tilfredse med det farverige resultat!

Det blev til ristet franskbrød med hjemmelavet mandelsmør(der kommer et indlæg ud på tirsdag, hvor du kan se, hvor nemt det er at lave sin egen mandelsmør), banan og kakaonibs. En skål med skyr, vindruer, müsli fra Easis og jordbær. Ovnbagt peberfrugt med æg. Rugsprø med avocado og tomat, toppet med purløg, og en grøn smoothie (opskrift her + tilsat en halv avocado), toppet med ristet kokosflager og chiafrø. Lidt ananas toppet med kakaonibs og sidst men ikke mindst mine elskede raw karamelbarer, som du finder opskriften på HER .

Håber dette opslag gav lidt inspiration til en sund og MEGAlækker brunch, som du kan forkæle dig selv og dem du holder af med.

GOD WEEKEND!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Auberginepizza