Tacosalat To Go

Lav din egen mandelsmør

Det kan tit være frustrerende at kigge bag på en vare og se, at der er alle mulige forskellige tilsætningsstoffer i. Derfor synes jeg, at det er rart selv at lave bl.a. mandelsmør fra bunden, så man ved, hvad der er i. Og det er faktisk ganske simpelt, for det eneste du behøver er MANDLER, tålmodighed og en blender/foodprocesser!

Mandler er fyldt med sunde fedtsyrer og proteiner, og så er de sindssygt gode til, at slukke sukkertrangen. Mandelsmør er en oplagt mulighed for dem, der måske ikke er så fan af rå mandler, da det kan bruges på bl.a. brød og i grød!

For at lave denne opskrift skal du bruge:

400 g mandler

Put mandlerne i din foodprocesser og blend. (Det kræver enormt meget tålmodighed!) Cirka efter 2 min tager du en dejskraber og skraber mandelmassen ned fra kanterne, og dette fortsætter du med, til mandlerne har den konsistens du kan lide. Man når til et punkt, hvor man tænker “det her bliver ALDRIG noget godt” – MEN det gør det, tålmodighed tålmodighed tålmodighed !!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tacosalat To Go