Lav din egen mandelsmør

Tofutortillas

Er du løbet tør for idéer til din frokost har jeg her et megalækkert eksempel. Det er en nem og sund frokost, der er let lige at pakke ned og tage med som madpakke. Her bruger jeg tofu, men du kan helt sikkert også tilsætte kød!

Tofu lavet af sojabønner og smager ikke af vildt meget. Det kan derfor bruges til en del ting og er vildt godt i vegetarretter. Jeg har marineret det i paprika, salt, peber og tamari, som er en glutenfri soyasovs.

For at lave disse lette og gode madpakketortillas skal du bruge følgende:

2 små fuldkorns tortillas

Din yndlingsdressing – jeg lavede en på skyr, paprika, friske jalapenos, citron, salt og peber.

2 håndfulde spinat

100 g skærefast tofu

1 håndfuld squash i stave

1 håndfuld rød peber i stave

Sød chili ketchup

Tofimarinaden

3 spsk tamari

1 tsk paprika

Lidt salt og peber

Start med at skær tofu’en ud i skiver, mariner dem i marinaden og lad dem stå i 2 minutter, så de står og suger det ind. Steg det herefter i kokosolie/olivenolie på mellem til høj varme til det bliver gyldent. Skær grøntsagerne ud. Smør dressingen ud på tortilla’erne og kom resten af fyldet på. Så skal de bare lukkes sammen, og så er madpakken klar!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav din egen mandelsmør