Tofutortillas

Quinoaflagegrød med gojibær

Er du træt af havregrød skal du helt klart prøve den her quinoagrød! Den er vildt lækker og nemt at lave, det tager max 5 minutter. Jeg har tilføjet kanel, fordi det er godt for forbrændingen og smager godt. Derudover har jeg også tilføjet gojibær, som giver det en god og syrlig smag. Gojibær er rigtig godt for dig, fordi det er fyldt med anitoxidanter, vitaminer og sunde farvestoffer.

Du skal bruge disse ingredienser:

1 dl quinoaflager

2,5 dl usødet mandeldrik

1 spsk kanel

1 spsk tørrede gojibær

bananskiver

palmesukker

Kom quinoaflager, mandeldrik og kanel i en gryde og sæt komfuret på en mellem til høj varme og rør godt rundt i det til det bliver den konsistens du ønsker. Skær bananerne ud i skiver og kom den ønskede mængde palmesukker ovenpå.

Og så er din morgenmad klar! Nemt og lækkert!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tofutortillas