Spinat/ananas smoothie

KIKÆRTEBRUSCHETTA

Jeg ELSKER at prøve nye ting, og jeg elsker kikærter! Bruschetta er klart en af mine favorit appetizer/forret/snack, og i stedet for at lave den sædvanelige med tomat prøvede jeg at skifte det ud med kikærter og oliven!

Kikærter er en god kilde til protein – og er for mig tit en køderstatning, da jeg jo ikke så ofte spiser det. Jeg elsker det, og det er fyldt med fibre, der giver en god mæthedsfornemmelse i en længere periode!

For at lave disse lækre bruschettas (ca. 6 stk) skal du bruge:

70 g kalamata oliven

120 g kikærter på dåse

1-2 fed hvidløg

1-2 håndfulde friske basilikumsblade

1 spsk æblecider eddike (valgfrit, MEN lækkert)

Dit yndlings flute!!

Skær flutet ud og kom i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 min, mens du gør fyldet klar. Skær olivenerne ud i små stykker (eller den dovne metode, BLEND DET!), skyld dine kikærter i koldt vand og kom det hele op i en skål. Pres hvidløget og skær basilikummen i små stykker. Kom det derefter ned til resten og tilsæt eddiken. Herefter tilsættes salt og peber efter behag og rør godt rundt. Kom fyldet på fluteskiverne, og herefter sættes de i ovnen igen i 10-15 minutter på 200 grader, og SÅ er de klar!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinat/ananas smoothie