NICECREAM #2

Mental sundhed #1

Det er vigtigt for mig, her på bloggen, at understrege, at sundhed ikke kun handler om hvad man spiser! Det er også vigtigt for mig at understrege, at vi er vidt forskellige individer alle sammen, og det er fantastisk! Jeg har gennem de sidste mange år haft perioder, hvor jeg har været enormt selvdestruktiv. Jeg kunne derfor godt tænke mig, både for min egen skyld, men også i et forsøg om at hjælpe andre, at få det ned på skrift!

Min vej til mental sundhed
Jeg har hele mit liv dyrket meget sport i forbindelse med badminton og fitness. I 2.g begyndte jeg at interessere mig ekstra meget for sund mad og træning og skruede derfor op for flere træninger og ned på maden. Det skal understreges at jeg aldrig har været megaundervægtig, men jeg tabte mig meget. Sundhed for mig dengang var alt for meget træning ift. hvor meget jeg spiste. Jeg skulle bare tabe mig. Jeg talte ofte kalorier, og det har resulteret i, at jeg den dag i dag ved, hvor mange kcal der er i de fleste ting. Det kan være en stor belastning ikke, at nyde et lækkert stykke kage eller andet, uden at skulle sidde og tænke på, hvor mange kcal det indeholder.
Det kan godt være, at jeg tabte mig, men jeg var ikke GLAD. Og kunne heller ikke se, at jeg rent faktisk var tynd OG god nok som jeg var!
I 3.g fik jeg en skade i højre arm, hvilket resulterede i, at jeg ikke kunne træne og besluttede mig derfor for, at så kunne det hele være ligemeget. Så spiste jeg som det passede mig. Dét resulterede selvfølgelig i, at jeg tog en masse på. Sabbatåret og en tur til USA gjorde det ikke bedre. Jeg tog endnu mere på og blev derfor OVERVÆGTIG. Det skal siges, at i løbet af disse år sagde jeg sådan ca. 5 gange dagligt til mig selv “jeg spiser ALDRIG usundt igen, og jeg starter med at træne I MORGEN…”. Når man siger det til sig selv hele tiden, men ikke overholder det, og bare spiser usundt bliver man automatisk i sindssygt dårligt humør. Især når man har gået SÅ meget op i sundhed og skabt sig en del viden omkring det. At vide hvad man så gør ved sin krop hjælper bestemt ikke på humøret.

Jeg fik NOK og tænkte at mit liv ikke skulle fortsætte i sådan en rutjsebanetur af følelser og selvhad. Jeg kontaktede derfor Pernille Skall. Den sejeste dame jeg kender!!! Hun er personligtræner, ernæringsekspert og MEGET mere! Men hun får et helt indlæg for sig selv, når jeg føler mig klar til at fortælle om min vægttabsrejse!

For at dette indlæg ikke bliver for langt er dette #1 ud af flere, så STAY TUNED !!!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NICECREAM #2