HUMUS MED TAHINI

SQUASHPROTEINBROWNIE

Spis brownie med god samvittighed! Denne squashbrownie er glutenfri og low carb. Den er superlet at lave, og så smager den VIRKELIG godt. Perfekt som snack og dessert!

Hovedparten af denne brownie er squash. Squash har et lavt kalorieindhold, men gør på samme tid at du føler dig mæt på grund af dets fiberindhold. Det indeholder vitaminer som f.eks. c- og a-vitamin. Grøntsagen er er rig på calcium som er rigtig godt for knoglerne!

For at lave denne brownie skal du bruge følgende:

1 squash

2-3 spsk raw kakaopulver

60 g mandelmel

1 scoop vaniljeproteinpulver

2 tsk bagepulver

lidt salt

3 æg

1,5 banan

2 spsk Easis perfekt fit pulver (sukkererstatning). Steviapulver/dråber kan også bruges!

Forvarm ovnen på 175 grader. Riv squash på et rivejern – put det i et viskestykke og pres lidt af vandet ud af squashen, mos bananen og bland resten af ingredienserne sammen. Kom massen i en kageform og sæt ovnen på 30 minutter. Så er kagen klar, lad den køle, så er den bedst! Smager perfekt med f.eks. creme fraiche og kanel drysset ovenpå!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUMUS MED TAHINI