Madfavoritter #1

RAW DADELKUGLER MED KAKAO

Når den søde tand melder sig er det altid en god idé at have et sundt alternativ klar. Dermed undgår man de lette løsninger som f.eks. en hel pose Haribo/plade chokolade! Disse er PERFEKTE til weekenden!

Jeg har derfor lavet disse valnødde/dadelkugler uden tilsat raffineret sukker. Dadler er virkelig søde i sig selv og har en karamelagtig smag. Perfekt med raw kakaopulver, læs HER , hvorfor raw kakaopulver er godt!

For disse dadelkugler skal du bruge følgende:

250 g juicy dates

150 g valnødder

3-4 spsk raw kakaopulver

1 spsk kanel

2-3 spsk vand

1 tsk himalayasalt

Put alle ingredienserne i en blender/foodprocesser og blend til massen er blendet godt sammen. Tril derefter kuglerne til de får den ønskede størrelse. Tril kuglerne i hakkede mandler, og så er de klar! Stil dem herefter i fryser/køleskab og lad dem sætte sig.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madfavoritter #1