HVAD JEG SPISER PÅ EN DAG #1

RAW CHOKO-CASHEWBARS

Jeg er vilde med sunde snacks, og prøver altid at have nogle klar til, når den søde tand melder sig. Jeg lavede nogle figen-chokobarer forleden som skal bages – dem kan du finde HER , men jeg havde lyst nogle som var hurtige, lette og EKSTRA chokoladeagtige.

PERFEKT til en fredag aften! Og er helt sikker en del af min fredagsslik – dog også med en lille slikskål. Det er jo fredag!

For at lave disse skal du bruge følgende:

80 g cashewnødder (andre nødder kan også bruges)

90 g dadler

3-4 dl havregryn (eller indtil de har den ønskede konsistens)

2-3 spsk raw kakaopulver

2-3 spsk vand

Blend alle ingredienser sammen og flad massen ud på bagepapir i en firkant. Put massen i fryseren så længe du nu har tålmodighed til! Jeg lod dem stå i 1,5 time. Derefter tages massen ud og skæres ud i barer. De kan også skæres i små “konfekt” stykker.

VELBEKOMME og GOD WEEKEND!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD JEG SPISER PÅ EN DAG #1