FROKOST PÅ 5 MINUTTER

REGNBUEKOST

Når det kommer til at spise sundt er der en masse råd til, hvad man i hvert fald IKKE skal spise. “Stop med at spis sukker”, “spise mindre kulhydrater” og så videre. Der er ofte så meget fokus på, hvad vi ikke må spise, at vi glemmer alle de megalækre ting, som vi GODT må spise, og som er gode for os! Der er så mange lækre grøntsager og frugter derude, som vi skal have mere fokus på.

De fleste mennesker spiser den samme mad hver dag. De har en tendens til at spise de samme grøntsager og den samme frugt hver eneste dag. Og selvfølgelig giver frugt og grønt en masse sundhedsmæssige fordele, men hver farvegruppe har faktisk forskellige fordele! Det er derfor utrolig vigtigt OGSÅ at have en plantebaseret kost. Det hjælper med at forhindre de fleste kroniske sygdomme, har anti-aging egenskaber, styrker immunforsvaret og fremmer den generelle sundhed i almindelighed.

Når du fokuserer på at spise mere varieret af frugt og grønt fokuserer du også på, at spise mere af hvad der er godt for dig, og mindre på hvad der ikke er godt for dig, som f.eks. stivelsesholdige og forarbejdede fødevarer!

SPIS ALLE REGNBUENS FARVER PÅ ÉN DAG
Det er ikke altid lige let at finde på noget at lave med grøntsager. Jeg starter bl.a. tit min dag ud med en smoothie, da det gør at jeg føler mig godt tilpas og mæt. Start din dag ud med at lave en spinatsmoothie (eks. spinat, grønkål, jordbær, banan, vand). Det gør at du allerede starter din morgen ud med grøntsager og frugt! OG så kan du faktisk ikke engang smage grøntsagerne deri. Et andet morgenmadstip er at toppe din yoghurt med friskskåret frugt!

Til frokost/aftensmad kan du lave en lækker grøntssagssuppe. Put alle dine yndlingsgrøntsager i en gryde med vand. Lad det koge til grøntsagerne bliver møre og blend derefter! Det smager VILDT godt, og så er det sundt!

Der er en masse måder, at få grøntsager mere ind i hverdagen. En masse krydderier kan gøre meget!

Jeg håber, at dette indlæg kunne hjælpe dig til at få mere grønt ind i hverdagen!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROKOST PÅ 5 MINUTTER