FROSNE VINDRUER

HAVREGRYNSCOOKIES M. CHOKODADELFYLD

Jeg lavede for noget tid siden nogle VILDT lækre kanelsnegle (find dem HER), som jeg har haft lyst til længe. I går fik jeg så idéen, at lave nogle cookies med dadelfyld, som minder lidt om dem. Jeg har ikke set dem før, men de blev ret så vellykket, hvis jeg selv skulle sige det!

De er både veganske og frie for raffineret sukker! Perfekte som en eftermiddagssnack! OG så tager de ikke ret lang tid at lave, da det er en simpel opskrift. Det kunne også være lækkert at blende havregrynet til mel, men jeg kan godt lide, at der er bid i det!

Du skal bruge:

5 dl havregryn

4 spsk fiber sirup gold

3 spsk usødet æblemos

Fyld:

10 juicy dates

1-2 spsk raw kakaopulver

lidt salt

Sæt ovnen på 175 grader. Bland først ingredienserne sammen til selve cookien, og flad dem ud i den ønskede størrelse. Blend alle ingredienserne til fyldet sammen, og smør på, og læg derefter placér dejen ovenpå også. Pensel cookies’ne med æblemosen og drys kanel henover.

Giv dem 10-15 minutter og lad dem køle af! Og SÅ er de klar!! VELBEKOMME!Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROSNE VINDRUER