HAVREGRYNSCOOKIES M. CHOKODADELFYLD

EN LILLE OPDATERING

Tilbage i november sidste år købte jeg en lejlighed, som jeg overtog her d. 1/4, og som jeg kæmper for skal blive klar inden d. 16/5, når min kæreste kommer hjem!! Der er derfor, mod min vilje, ret stille her på bloggen, da den skal sættes i stand og jeg bruger derfor i øjeblikket det meste af min tid der!

Jeg beklager, og glæder mig til at vende stærkt tilbage – og så endda i mit nye køkken. Jeg vil dog stadig opdatere så ofte jeg kan! Men det var blot for at komme med en lille opdatering om, hvorfor der er lidt stille.

Der kommer i den nærmeste fremtid et meget spændende samarbejde med min yndlings coach/personlig træner osv., Pernille Skall, som jeg glæder mig utrolig meget til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAVREGRYNSCOOKIES M. CHOKODADELFYLD