CÆSARSALAT MED TOFU

EN LILLE ANBEFALING!

Hvis der er noget jeg VIRKELIG har en svaghed for, så er det mexikansk mad. Jeg blev derfor megaglad, da jeg fandt ud af, at der åbnede et mexikansk take-away sted lige midt i Aalborg! Jeg har været derinde et par gange efterhånden, og det smager virkelig fantastisk. Og så minder det mig utrolig meget om dengang min veninde, Laura, og jeg var en tur i Mexico, så det er MEGAperfekt!!

Det fede ved det her sted er, at de også går op i, at maden skal være sund og af god kvalitet. Det synes jeg helt klart også at maden bærer præg af!

Så jeg kan helt klart anbefalde Chido Mexican Grill, hvis du, lige som mig, elsker mexikansk mad OG take-away, der på samme tid er lavet helt fra bunden af gode og friske råvarer!

Chido Mexican Grill Aalborg kan findes på Boulevarden 7, og du kan læse mere om stedet HER og på deres Facebookside HER.

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CÆSARSALAT MED TOFU