VEGETARISKE BROCCOLIPØLSEHORN M. GULEROD

AKTIVEREDE NØDDER

Det lyder måske lidt underligt, at man kan aktivere nødder, og nødder er i sig selv jo i forvejen super sunde og gode for kroppen. Når man aktiverer nødderne, gør det de gode stoffer lettere optagelige for kroppen!

Det er ikke specielt svært at lave dem, og de smager ikke vildt anderledes. Dog synes jeg de virker mere sprøde på en god måde! Det eneste du skal gøre er, at sætte dem i blød og derefter tørre dem!

?For at lave disse skal du bruge:

Alle de nødder du vil have. Jeg brugte en håndfuld mandler, en håndfuld valnødder og en håndfuld hasselnødder.

Læg nødderne i en skål, fyld vand i til de dækker alle nødderne. Drys derefter lidt salt i, rør rundt, og lad dem stå i 12 timer. Evt natten over! Mandler kræver lidt længere tid, så MINDST 12 timer. 

Når de 12 timer er gået tænder du ovnen på MAKS 65 grader, så de sunde fedtstoffer ikke brændes væk. Her skal de stå i 13-16 timer! Og SÅ er de klar!

Stil nødderne i køleskabet. De kan holde sig i højest en uge! Hvorefter der kan udvikles svampespore i og dermed mugner de. Meeeen så længe holder de heller ikke, for de er MEGAgode!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGETARISKE BROCCOLIPØLSEHORN M. GULEROD