MOTIVATION OG AT HAVE DÅRLIGE PERIODER

KONKURRENCE – TABASCO

Det er oftest sådan, at når jeg finder noget mad, jeg virkelig godt kan lide, så er det også dét jeg spiser hver dag – indtil jeg bliver træt af det. Lige for tiden er det denne tunsalat.

Jeg har været så heldig at få tilsendt disse tre TABASCO saucer, som jeg jo helt klart skulle afprøve det til – OG det blev en succes. Jeg er ikke til det HELT stærke mad, og derfor er “Green pepper sauce” et helt oplagt valg. Den puttede jeg derfor ovenpå disse madder, og det smagte fantastisk. Perfekt twist til den ellers lækre tunsalat!

De kan bruges på en masse måder, og jeg glæder mig til at prøve endnu flere opskrifter. Jeg tror f.eks. at de ville være MEGAlækre i omeletter!

DU HAR MULIGHED FOR AT VINDE en pakke med disse lækre saucer. Nemlig 2 GREEN PEPPER SAUCE, 2 CHIPOTLE PEPPER SAUCE og en TABASCO PEPPER SAUCE – Alt du skal gøre er at smutte ind på min Instagram(Sofiebuus), kommentere dette billede med din yndlings emoji og så trækker jeg vinderen på søndag, d. 7 maj!

For denne lækre tunsalat skal du bruge:

  • 1 dåse tun
  • 1/2 bøtte hytteost fra Cheasy
  • Forårsløg
  • 5 blommetomater
  • Citron
  • TABASCO Green pepper sauce

    Skær tomater og forårsløg ud og mix det hele sammen. Det kan sagtens spise uden noget, men jeg er helt vild med Rugsprø fra Wasa. Det ville helt klart også fungere godt med et ristet rugbrød.
    Top det til sidst af med TABASCO saucen! Og SÅ er der frokost!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOTIVATION OG AT HAVE DÅRLIGE PERIODER