KONKURRENCE - TABASCO

BULGURSALAT M. TERIYAKIMARINERET KYLLING

Nu begynder sommeren og det gode vejr at nærme sig. Min veninde og jeg fik derfor lyst til, at lave denne lækre sommersalat. Jeg har det sidst lange stykke tid undgået kød, såvidt det har været muligt. Det er der en masse årsager til, men for at jeg har bedst mulighed for at tabe mig, på en måde, hvor jeg føler mig godt tilpas, har jeg valgt at tilføje lidt mere kød i min hverdag. Det er, har jeg fundet ud af, meget lettere for mig, at holde mig til kød og grøntsager. Når jeg gør det, er det for det meste intet problem for mig, at holde den sunde linje!

I dag skulle jeg ses med min veninde, Cecilie, og vi besluttede os for, at lave en slags bulgursalat. Dertil tilføjede vi kylling, stegt i en MEGAlækker teriyakisovs, som jeg har været helt vild med på det sidste! Resultatet blev SÅ lækkert!!

Du skal bruge(2pers):

 • 2 stykker kyllingebryst
 • Tamari (eller soya)
 • Fiber sirup gold (det er sukkerfrit)

  Salat

 • 1 bakke Blandet salat
 • 2,5 dl Grov bulgur
 • 2 håndfulde Persille
 • Forårsløg
 • 5-6 blommetomater
 • 1 rød peber
 • Citronsaft
 • Olivenolie

Bland tamari og Fiber sirup gold i en skål, skær kyllingen ud i skiver og læg det derefter ned i marinaden. Vi lavede en kæmpe salat, en del mere end vi kunne spise, men så er der til enten aftensmaden eller frokost dagen efter. Skær grøntsagerne ud, bland salaten sammen. Når bulguren har kogt færdig skylles det i koldt vand og drænes. Alt dette mens kyllingen ligger i marinaden. Når bulguren er ved at være drænet puttes den i salaten, put lidt olivenolie og citronsaft over, og kyllingen på panden. Når det er færdigt er retten klar! Drys lidt sesam på – og VELBEKOMME!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE - TABASCO