BULGURSALAT M. TERIYAKIMARINERET KYLLING

LUFTIGE, SVAMPEDE OG GLUTENFRIE BANANPANDEKAGER

Jeg elsker pandekager! Især bananpandekager, fordi de er gode til at stille sukkertrangen – uden at der overhovedet er tilsat sukker. De tager 5 minutter at lave, og så er de perfekte til morgenmad, brunch eller hvis man pludselig bliver lækkersulten!

Disse er helt perfekte, hvis du ikke kan tåle gluten. Jeg har nemlig brugt quinoamel. Det er ikke altid, at man behøver mel i bananpandekager, men jeg synes helt klart, at det er nemmest.

For 3 luftige pandekager skal du bruge:

  • 2-3 spsk quinoa
  • 1 æg
  • 1 banan
  • 1 tsk bagepulver
  • En knivspids salt

Mos banan, bland resten af ingredienserne sammen. Sæt komfuret på en medium til høj varm, og kom lidt kokosolie på. Steg dem 1-2 minutter på hver side, og så er de klar!
Jeg toppede mine pandekager med lidt frosne bær og Fiber sirup Gold, som er en sukkerfri sirup.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BULGURSALAT M. TERIYAKIMARINERET KYLLING