LCHF-BASERET KOST + LÆKKER VARM KAKAO

SKØNHEDSTIP #1

Normalt skriver jeg jo mest om sund kost og sund livsstil. Jeg kunne dog godt tænke mig, at skrive mere om beauty og bare livsstil generelt.

Her er mit første tip, som er noget du bare SKAL prøve. Sommetider kan mit hår godt virke uoverskueligt og umedgørligt, og jeg kan ikke ligefrem prale af, at jeg er god til at gøre brug af hårkur. Jeg er ikke fan af at tage lange bade, så min tålmodighed er der ikke til, at stå og vente i 100 år på sådan en hårkur.

Jeg prøver dog alligevel at pleje mit hår, så meget som jeg nu husker og overskuer. Derfor har jeg de sidste mange måneder brugt kokosolie som hårkur, og det er virkelig den bedste “hårkur”, jeg nogensinde har brugt! Det gør håret SÅ blødt og dejligt.

Det du skal gøre er, at massere olien ud i håret. Jeg tager det i fra hovedbund og ud i spidserne, og sørger for, at det er masseret godt ind. Jeg tager det ofte i håret om aftenen, og har det i natten over. Så passer det med, at jeg kan vaske det ud morgenen efter!

Jeg bruger kokosolie med neutral smag, da jeg godt kan blive lidt skør af lugten af kokosolie, men hver sin smag! Her var hvert fald bare et lille skønhedstip på en stille og rolig søndag.

Elastikkerne er sponsoreret af Knottles.dk, som har lækre elastikker – og gratis levering! Så smut ind og tjek hjemmesiden ud. Jeg er superglad for mine <3

Det smarte er, at du kan oprette et abonnement hos dem, så du får leveret elastikker inden for en interval du selv vælger, mellem 1-3 måneder!! MEGASMART!

Jeg håber Du har haft en god weekend, og kunne bruge mit råd til noget!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LCHF-BASERET KOST + LÆKKER VARM KAKAO