SKØNHEDSTIP #1

MADFAVORITTER #2

Jeg er jo, som jeg har nævnt før, startet på en palæo/lchf-ish-baseret kost. Her har jeg helt klart fået mig en masse nye madfavoritter, som jeg helst ikke vil leve uden. Jeg prøver at skabe sundere vaner, og vænne mig af med trangen til sukker og usunde sager – der skal dog være plads engang imellem.

GRÆSK YOGHURT 10%:
Jeg skiftede for længe siden den græske yoghurt og andre former for yoghurter ud, fordi jeg bildte mig selv ind, at skyr var det eneste rigtige, hvis man vil tabe sig. Det har jeg lavet om på. Både fordi græsk yoghurt smager meget bedre, men også fordi den passer langt bedre ind i LCHF-kosten. Yoghurten er en god kilde til protein, fedt og kalcium! Det smager SÅ godt – især med lidt akaciehonning og valnødder ovenpå. Jeg får det ofte til morgenmad i øjeblikket, og jeg elsker det.

KOGTE/POCHERET ÆG:
Jeg ved godt, at det måske er en meget normal ting. For mig har det bare altid handlet om, at tage æggeblommen fra, fordi den var ihh og åhh så usund. Det har også været i forbindelse med mit vægttab, og den kostplan jeg har fulgt, så det har egentlig givet god mening. Efter de snart 2 uger jeg har kørt LCHF, har jeg dog erfaret mig, at fedt er godt, og får fedtet på min krop til at rasle af.

NØDDER:
Hvis der er en ting jeg ELSKER for tiden, så er det nødder, og i forbindelse med min ændring i kosten, passer det perfekt ind.
Nødder er en god kilde til fedt, dog er de også forholdvist høje i kulhydrater, så man skal ikke spise for mange af det – men alt med måde!! Det er en god idé, at have en lille pose nødder med på farten, da de er gode, hvis sulten melder sig.
Se evt. lidt om aktiverede nødder HER , og hvorfor de er gode for dig. Lav evt. mandelsmør, som du kan finde vejledning til HER .

TOMATER:
Sjov obsession, I know.. og det er heller ikke bare hvilke som helst tomater. Det skal være nogle helt bestemte nogle fra MENY, nemlig blommetomater, i en plastikbøtte, hvor der både er røde og gule i (men de gule er ikke så gode igen). De røde er til gengæld de bedste tomater, og jeg kan med lethed tømme sådan 400g! Det gode ved det er, at når jeg er sliksulten, så er det de tomater jeg har lyst til.

OST
Altså jeg ELSKER ost, men i den periode (som jeg stadig er i) med vægttab, forsøgte jeg såvidt det var muligt, at skære MEGET ned for ost. Det gode ved LCHF-baseret kost er bare, at FEDT ER GODT, og derfor er ost også godt. Det er helt klart en af grundene til, at LCHF er lige noget for mig!

Dette var 5 madvarer, jeg i øjeblikket er helt vilde med. I forbindelse med, at jeg prøver at skabe bedre vaner, når den søde tand melder sig, så er disse nogle jeg spiser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKØNHEDSTIP #1