MADFAVORITTER #2

SKØNHEDSTIP #2

Kokosolie er en stor del af min hverdag generelt. Både når det kommer til beauty, men bestemt også, når det kommer til madlavning. Jeg steger for det meste altid min mad i kokosolie. Olien har så mange fordele, som bl.a.:

– Fyldt med antioxidanter og et naturligt antibiotikum, som gør at det forhindre forskellige sygdomme.

– Fremmelse af vægttab. Det kan styrke din metabolisme(forbrænding) og øge dit daglige energiforbrug med op til 5%. (Bonusinfo: Hvis du drikker et glas vand om morgenen på tom mave, kan du styrke din metabolisme med op til 30%)!

– Det kan bruges i håret, hvilket gør det SÅ utrolig blødt. Læs mere om det HER. Det gør faktisk også, hvis du er lyshåret, dit hår lysere!!

– Det kan gøre dine tænder hvidere og stærkere(gøre ånde og mundhygiejne bedre), hvilket leder mig til mit skønhedstip!

Jeg har før afprøvet kokosolie og gurkemeje, men har ikke forstået, hvordan den kraftige gule farve i gurkemeje nogensinde skulle kunne gøre mine tænder hvide. Derudover har jeg hørt anmeldelser, hvor folk har fået gulere tænder, NEJ TAK.

Jeg har dog set rigtig mange gode resultater, hvor folk “gurgler” smeltet kokosolie rundt i munden i ca 15-20 minutter (jeg gør det dog kun 5), over en længere periode. Det forsøg har jeg nu sat i gang, og jeg vil holde Jer opdateret, og til sidst komme med før og efter billeder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADFAVORITTER #2