VLOG // EN DAG I MIT LIV

FERIE & NYESTE KØB

Om tre uger går turen for mit vedkomne mod Fuerteventura med min familie og kæreste. Vi skal bo et sted, hvor der en hel masse sportsaktiviteter, hvilket er LIGE noget for mig og min familie, så jeg glæder mig helt vildt.
Til den tur har jeg selvfølgelig shoppet lidt træningstøj, som jeg synes passer perfekt til lejligheden, og så er nyt træningstøj altså altid bare en god motivationsfaktor. Jeg har set dem en del rundt omkring for tiden, på bl.a. Instagram, men nu måtte jeg altså også selv eje dem! Det fede ved disse tights er, at de er højtaljede. Det er helt klart et af mine krav, når jeg køber løbetights, så man undgår unødvendige deller (haha…. ;-))
Jeg synes, de er så smukke, så jeg måtte altså bare dele dem med jer <3

skaermbillede-2017-06-15-kl-10-53-12

 

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Indlægget indeholder reklame-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG // EN DAG I MIT LIV