FERIE & NYESTE KØB

KOSTOMLÆGNING OG BIKINIKLAR

Nu har jeg kørt LCHF i en periode – dog også med dage, hvor der var flere kulhydrater end normalt… men jeg kørte en uge ren LCHF, og kunne sagtens, og hurtigt, se resultater. Jeg synes det er utrolig sjovt, at prøve forskellige “livsstile” af, når det kommer til mad. Der er 3 uger til bikinikroppen skal være klar, og i år skal det være! I år skal jeg altså være TILFREDS. Ikke kun til sommer, men jeg vil være tilfreds for altid nu. Der skal arbejdes, og det bliver bestemt ikke let. Jeg forventer ikke, at jeg taber mig 10 kg på 3 uger, men jeg forventer at jeg er et godt stykke vej til den tid.

Jeg var i går inde og træne hos min altid favorit Alt-muligt kvinde (personlig træner, coach etc.). Pernille Skall! Hun har åbnet sit helt eget center, PS Studio. VIRKELIG fedt center med fede muligheder – det kommer der mere om meget snart. Pernille og jeg blev enige om, at jeg skulle prøve en diæt, hun på et tidspunkt lavede til en atlet, der skal stille op i konkurrence. En atlet skal igennem en masse faser af forskellige kostplaner, men dette er blot en af dem. Maden er ikke fantastisk – faktisk ret så MEGAkedelig blev vi hurtigt enige om, men det er altid sjovt, at prøve nye ting. Og som Pernille så klogt siger, så skal man ikke leve for at spise, men spise for at leve. Så det bliver helt sikkert mit motto og motivation i den kommende periode!

Kostplanen er simpel og ser således ud, hvis du selv kunne tænke dig, at give dig i kast med den:

Morgenmad – 232 kcal
2 æg

2 æggehvider

200 g frossen spinat

Middag – 202 kcal
125 g kyllingebryst

200 g grønne bønner

Frokost – 267 kcal
100 g laks

200 g broccoli

Eftermiddag – 188 kcal
125 g kyllingebryst

1 salathovede

200 g agurk

Aftensmad – 343 kcal
125 g oksekød 3-6%

150 g asparges

75 g avocado

Aften – 202 kcal
3 æggehvider

5 g kokosolie

1 scoop Iso100, dymatize

Samlet når det op på 1433 kcal på en dag. Det kan virke af lidt, men man får en masse og ofte mad!

skaermbillede-2017-06-16-kl-13-25-58

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERIE & NYESTE KØB