HER),/0.jpg" />
MOTIVATION & SHOPPING

TILSKUD TIL TRÆNINGEN

Jeg elsker at træne. Det er ikke meget jeg kan træne i øjeblikket pga. mine håndled og knæ (se video, hvor jeg fortæller om min historie fra normal, til at gå for meget op i træning og kost til at tage 20-25 kg på HER), men jeg træner det jeg kan – ellers fungerer jeg ikke, haha. I forbindelse med min træning tager jeg også nogle tilskud, fordi jeg føler, det fungerer godt for mig.

Det er blevet megapopulært, at indtage BCAA under træningen. BCAA på dansk betyder “forgrenede aminosyrer”. BCAA består af tre aminosyrer: leucin, isoleucin og valin, der alle tre er essentielle, og skal indtages via kosten. De er vigtige for musklerne, da en muskel består af 35% BCAA. BCAA skulle være med til at mindske trætheden, bevare muskelmasse og en masse andre positive ting. Jeg drikker DENNE i øjeblikket, og den smager SÅ godt. Især hvis man elsker ice tea med fersken!
Der er ikke et forkert tidspunkt at drikke BCAA på. Jeg drikker det enten under træning eller lige efter.

 

Se min video om, hvordan du undgår at småspise i løbet af dagen HER

 

Derudover drikker jeg altid en proteinshake efter hver træning (det er også en god motivationsfaktor, for så skal man træne for at drikke den, haha). I øjeblikket har jeg en med vanilje fra Bodylab.dk, find den HER, men vil prøve ALLE sammen. Dog drikker jeg i øjeblikket ISO100 fra LinusPro, find den HER, da det har et større indhold af protein.

 

Se min kostplan HER

Proteinpulver er gode for mange ting. Fyldt med essentielle aminosyrer, der genopbygger muskelvævet og booster restitutionen. Det kan bruges på en masse måder. Blandt andet kan det blandes op vand, nemt, men det kan også blandes i f.eks. smoothies, med mælk eller juice. Her har jeg det sidste stykke tid brugt iso100 i stedet for whey, simpelthen fordi iso er renset for det meste kulhydrat og fedt.
Jeg drikker proteinpulver lige efter træningen!

 

STAY TUNED – der kommer snart et indlæg, hvor jeg fortæller hvilke vitaminer jeg tager, i form at piller!

 

Indeholder reklame-links

 

https://www.bodyman.dk/shop/frontpage.html

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOTIVATION & SHOPPING