LAKSETÆRTE PÅ GROVBUND

SMOOTHIEBOWL // URTEKRAM

Sponsoreret // Når man har god tid om morgenen, til at forkæle sig selv lidt ekstra, så er smoothiebowls altså en god idé! De er lette at lave, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilke toppings man kan putte på!

Jeg er især vild med at putte chiafrø på, for fibre og omega-3, og cashewnødderne på, for sundt fedt. Når jeg inkluderer sundt fedt i min morgenmad oplever jeg ikke nær så ofte, at jeg småspiser i løbet af dagen. Det gælder de fleste af mine måltider. Jeg synes, det er en god idé at inkludere sundt fedt i måltider, så man holder sig mæt!

skaermbillede-2017-07-20-kl-10-00-31

Til denne smoothiebowl skal du bruge:

Smoothie

1-2 håndfulde blåbær

1 frossen banan

1 spsk græskarkernemel

Lidt vand

Topping

Kokoschips

Cashewnødder

Chiafrø

Müsli med dadel og kokos

Incabær

Kokosnektar

Blend smoothieingredienserne sammen og kom toppingen på. Så let er det!! Og så smager det bare lækkert. Bon appetit!!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAKSETÆRTE PÅ GROVBUND