SMOOTHIEBOWL // URTEKRAM

FERIEKLAR u. hår!

SPONSORERET // I morgen tager mine forældre, Anton og jeg afsted på en lille sejlferie i vores båd. Jeg håber på godt vejr, så vi kan ligge på dækket og tage sol. Jeg er ikke så stor fan af at barbere ben, men hvem er også det?

Jeg fik for et par uger siden tilsendt disse waxbeans fra WAXBEANS.DK. Lige nu florerer der videoer og billeder over ALT med dem, og nu fik jeg også endelig testet dem. Jeg er faktisk positivt overrasket! Det eneste man skal gøre er, at smelte voksbønnerne i enten voksopvarmeren eller i mikroovnen, men det kan du læse mere om HER, og så er du ellers klar til at vokse dine ben, armhuler, dameskæg eller andet.

Kunne du tænke dig sådan en sæt, så smut ind på min Instagram (sofiebuus) og deltag i konkurrencen om et sæt fra Waxbeans.dk!

Derudover kan du også få hele 10% på et sæt ved brug af koden “sofie10”, og så er der 1-2 leveringsdage!

skaermbillede-2017-08-01-kl-13-11-08

skaermbillede-2017-08-01-kl-13-06-43

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMOOTHIEBOWL // URTEKRAM