FERIEKLAR u. hår!

EN LILLE UPDATE

Der har været lidt stille her på min blog det sidste stykke tid. Det skyldes lidt forskellige ting. Blandt andet har vi knoklet med lejligheden, så vi langt om længe kan flytte ind. Projektet blev lidt større end forventet, men vi er også endt op med, hvad, synes vi , verdens dejligste lejlighed. Det kommer der billeder af på et tidspunkt. Jeg kunne nemlig godt tænke mig, at inkludere mere interiør & livsstil generelt. Der kommer snart en give-away på de lækreste puder, så stay tuned!

Derudover er jeg kommet ind på mit drømmestudie, multimediedesign. Et studie jeg slet ikke regnede med at komme ind på. Jeg har aldrig nogensinde gået op i min skole, det var bare noget der skulle overstås, og det blev det. Mit gennemsnit er ikke noget at råbe hurra for, og det gør mig ikke noget, for jeg har ikke gjort noget som helst for, at det skulle være godt. Det vigtigste er, at jeg er kommet ind på mit drømmestudie, og jeg glæder mig til at starte.

Rent vægtmæssigt svinger det. Vi har ikke fået det sundeste mad de her dage, da vi har arbejdet en del med lejligheden. Det er ikke nogen undskyldning, for sunde måltider kan være lige så lette som usunde, men jeg har bare haft brug for, at prøve at slappe lidt mere af i det hele. Jeg prøver virkelig at lære, at elske min krop, og at sige til mig selv hver dag “du ser godt ud, og er god som du er”, men det er godt nok en udfordring. Derudover har jeg fundet et træningsprogram, som jeg vil starte på efter vores lille mini-ferie/sejltur. Vi tager nemlig afsted på sejltur i dag. Min mor, far, Anton og jeg!

Dette var bare en lille opdatering herfra. Jeg glæder mig til, at kunne blogge lidt mere igen!

skaermbillede-2017-08-02-kl-10-38-23

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERIEKLAR u. hår!