VI ÆNDRER VORES LIVSSTIL

HIDDEN GREENS

Det kan for nogle være svært at få grøntsager nok. Løsningen her er meget simpel. Lav en smoothie, hvor en af ingredienserne er en form for grøntsag. Her har jeg f.eks. lavet en smoothie, hvor jeg har puttet spinat og frugt i. På den måde skjuler frugten smagen af spinat. Især fordi spinat ikke smager af vildt meget, og det gør det derfor nemt at skjule grøntsagen.

Det er en god måde at starte dagen på. Allerede fra morgenstunden fylder du din krop med grøntsager. Spinat er fyldt med antioxidanter, og på grund af dets store indhold af magnesium og k-vitamin er det med til at styrke knoglerne.

En ingrediens jeg især er begyndt at bruge i mine smoothies er macapulver. Det er godt for knogler og tænder, øger immunforsvaret, godt for hormonbalancen og så regulerer det stofskiftet. Macapulver skal helst indtages før 12:00, da det ellers kan være svært at falde i søvn om aftenen.

Kom evt havregryn i, hvis du føler du har problemer med at blive mæt af en smoothie.

skaermbillede-2017-08-22-kl-10-18-05

TIL DENNE BLOMMESMOOTHIE SKAL DU BRUGE:

  • frossen spinat
  • blommer
  • macapulver (kan undlades. Har en lidt brændt karamelsmag)
  • chiafrø
  • 1/2 frossen banan
  • evt havregryn
  • vand

Blend alle ingredienserne sammen og put vand i til du får den ønskede konsistens.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI ÆNDRER VORES LIVSSTIL