HIDDEN GREENS

VIDEO // SIMPEL FEST MAKE-UP

Indeholder reklame-links//Jeg har altid gået meget op i make-up. Jeg tør faktisk slet ikke at tænke på, hvor mange penge jeg i tidens løb har brugt på det.

Jeg har længe gået og overvejet, om jeg skulle lave mere beauty-relateret indlæg. Det har været lidt svært for mig at beslutte, da jeg jo også skal tænke på, hvilken målgruppe jeg går efter, at nå ud til gennem min blog. Når alt kommer til alt, så er det jo min blog og mine interesser. Jeg endte derfor med beslutningen om, at lave min første make-up video. Så hvis du interesserer dig lidt for make-up, så følg med på min YouTube-kanal HER, hvor jeg også både uploader beauty & madvideoer.

Jeg har prøvet at finde links til make-up produkterne, så de ville være linket til her:

Produkter:
MAC – retro matte liquid lipcolour
MAC – Pro longwear concealer 
NARS – Sheer glow foundation
Anastasia Beverly Hills – Dip brow promade soft brown
Kat Von D – Shade n’ light palette
HOURGLASS – Bronzer
Anastastia Bevery Hills – clear brow gel
RCMA – setting powder

Børster:
The Bodyshop – Bronzer børste
Real techniques – Beautyblender
Anastasia Beverly Hills – Øjenbryns pensel

Se videoen under billedet:

bil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIDDEN GREENS