VIDEO // SIMPEL FEST MAKE-UP

VEGAN CHEESE

Vi eksperimenterer jo lidt med den veganske og vegetariske verden herhjemme i øjeblikket. Det er for mig ikke specielt svært at give slip på selve køddelen, overhovedet ikke faktisk. Jeg elsker derimod ost, så det er en lille udfordring i forhold til at jeg afprøver mig lidt med det veganske.

Jeg faldt over denne veganske ost for noget tid siden på YouTube, hvor de brugte den som ost ovenpå nachos. Nu blev det endelig tid til at prøve den af selv, og jeg synes selv at det blev ret så vellykket! Og så er det NEMT!

Den er også mere en godkendt i en “grilled cheese”/toast. Så til alle veganske toastelskere, så er det her et PERFEKT alternativ!

skaermbillede-2017-08-23-kl-14-42-58

TIL DENNE VEGANSKE OST SKAL DU BRUGE:

3 mellem kartofler

2-3 små gulerødder

3 spsk olivenolie

200 ml usødet mandelmælk/havremælk

2-3 tsk citronsaft

1/2 tsk hvidløgspulver

1/2 tsk løgpulver

1/2 tsk paprika

1/2 tsk salt

2 tsk dijon sennep

1 tsk soya eller tamari

 

Hak gulerødderne og kartoflerne ud i små stykker, kog dem i 15-20 min, så de er bløde at stikke i med en gaffel. Kom derefter alle ingredienserne op i en blender og blend det hele godt sammen i 2-3 minutter, så det er HELT smooth.
VELBEKOMME!

skaermbillede-2017-08-23-kl-14-43-45

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO // SIMPEL FEST MAKE-UP