VEGAN CHEESE

SPIRULINASHOTTET

Indeholder reklamelinks// Hvis du følger med på min Instagram: Sofiebuus , så ved du, at jeg et stykke tid har drukket et shot spirulina hver morgen. Hvis du ikke ved, hvad spirulina er, så er det en alge. Herunder vil jeg komme med min erfaring med pulveret, og et par fordele ved, at intage spirulina:

skaermbillede-2017-08-28-kl-17-07-50

Kilde til protein

Spirulina er en perfekt måde, at indtage naturlige proteiner på. Det indeholder alle de essentielle og ikke-essentielle aminosyrer. 65g af 100g er proteiner. Det er altså næsten dobbelt så meget som magert kød, der har ca. 36g på 100g. Spirulina er den fødevarer man har fundet indtil videre, der har det højeste indhold af naturlige proteiner.

Kilde til antioxidanter, fibre og omega-3&6

Spirulina indeholder alle essentielle og ikke-essentielle umættede fedtstyrer. Omega-fedtsyrer er vigtige for at opretholde normale kropsfunktioner. Spirulina er en god kilde til fibre og energi pga. dets indhold af kulhydrater – polymerer (amino, rhamnosamin og glykogen).  Det er også fyldt med antioxidanter & gode mineraler som f.eks. jern, magnesium og calcium.

Mine erfaringer & tips 

Spirulina i sig selv både smager og lugter helt forfærdeligt. I starten tog jeg shottet rent. En teske i lidt vand og så ned med det.
Det kan jeg IKKE anbefale. Når man har drukket det i lidt tid vænner man sig mere og mere til smagen. Jeg synes selv, at jeg føler mig godt tilpas i min krop, når jeg drikker det. Derudover er det jo en utrolig god kilde til at detoxe. Det er måske lidt TMI, men jeg skulle tisse ca. 7 gange den første time, første gang jeg drak det. Det viser altså lige lidt! Og det skal jeg generelt stadig ofte efter jeg har drukket det, så jeg synes virkelig at det virker.

Sørg for at drikke det inden morgenmaden, så du indtager mad efter. Det gør at du ikke smager spirulina hele dagen.

Jeg gør:

Jeg eksperimenterer lidt med forskellige måder at lave shottet på, og i øjeblikket bruger jeg følgende:

1 tsk spirulinapulver – købes HER

1 tsk macapulver – købes HER

1 tsk honning – købes HER eller i supermarked

1 tsk æblecidereddike – købes HER eller i supermarked

1 tsk citronsaft

lidt vand

Mix alle ingredienserne i et glas, og sørg for at det er mixet godt sammen uden klumper. Drik først en tår vand, og drik shottet og skyld efter med vand igen.

 

Macapulver

…. er også en af mine favorit ting. Macapulver kan også bruges i smoothies og har en brændt karamelagtig smag. Macapulver skal gerne drikkes inden kl. 12, da du ellers kan få problemer med at falde i søvn om aftenen. Pulveret er med til at holde en stabil hormonbalance, øger immunforsvaret, godt for kolesteroltallet og en masse andre ting!

Jeg håber, Du kunne bruge dette indlæg til lidt inspiration. Jeg føler hvert fald at jeg selv kan se en forskel, når jeg drikker spirulina!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGAN CHEESE