SPIRULINASHOTTET

VEGANSKE TOFUDELLER

Indeholder reklamelinks // Det er ved at være lidt tid siden, at jeg har været sådan for alvor aktiv her på min blog. Det skyldes at vi har flyttet, og er stadig ikke helt færdige. At jeg er startet på studie, hvilket jeg er utrolig glad for. Jeg har haft sabbatår i to år, så jeg trængte til at få en hverdag, og noget at stå tidligt op for. Jeg HADER at sove min dag væk, og vågner for det meste altid ved 8-9 tiden, når jeg ikke skal op og nå noget.

skaermbillede-2017-09-06-kl-16-25-52

For mit vedkommende handler det, at have en sund livsstil i høj grad om planlægning. Det kan sagtens være let, selvom det er sundt. Jeg kan bedst lide at have madpakke med på studiet. Både fordi at jeg sparer penge, og så ved jeg, at jeg ikke falder i, og spiser en masse usundt. Når jeg bruger tid på at lave lækker frokost, så ved jeg, at det er det jeg spiser, og ikke kantinemad.

I går biksede jeg lynhurtigt nogle tofudeller sammen. Jeg havde sådan lyst til frikadeller (hvilket jeg normalt aldrig har, så spørg mig ikke, hvor det kom fra, haha). Jeg har lavet tofudeller før, og synes faktisk at det smager ret godt.

De kan bruges til mange ting. Sandwich, pizza, pastaretter og burger. I går lavede jeg en burger med tofudeller i til Anton, med iceberg som bolle, og den blev rimelig vellykket!

Tofu

… er lavet på soyabønner og kan tilberedes på mange forskellige måder. Det er en god kilde til bl.a. selen og protein, og er derfor en god “kød erstatning”.

skaermbillede-2017-09-06-kl-16-25-52

Du skal bruge følgende til lækre tofudeller:

 • 1 dåse butterbeans
 • 1 blok tofu – jeg brugte DENNE fra Urtekram
 • 2 spsk sesamolie DENNE (hvilken som helst olie kan bruges)
 • 1 løg
 • salt & peber
 • umamikrydderi (hvilke som helst krydderier kan bruges)
 • 2 spsk tahin DENNE
 • 4 håndfulde havregryn (evt DISSE for glutenfri version)
 • lidt vandBlend det hele i en BLENDER/FOODPROCESSOR (evt denne highspeed) , form dem derefter runde og pres dem flade så de er 1-2 cm høje. Steg dem på panden i mellem-høj temperatur. Hav dem evt. i køleskabet, så de altid er klar til et måltid/madpakke! 
  Her har jeg lavet en lækker salat, som jeg snart lægger op på bloggen, og puttet nogle deller til, og så er madpakken klar. Virkelig lækker!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPIRULINASHOTTET