VEGANSKE TOFUDELLER

TAHIN MARIENERET HOKKAIDO

Hokkaido er i sæson, og jeg besluttede mig derfor for, at lave en lækker salat til Anton og jeg med bagt hokkaido græskar – OG DE VAR ET HIT!

Vi spiser primært plantebaseret herhjemme i øjeblikket, og sommetider kan det godt se ud af utrolig meget på tallerkenen. Når man spiser plantebaseret skal man nemlig spise en masse mad, for at fylde sit daglige kalorieindtag, hvilken er et kæmpe plus, hvis man, som mig, ELSKER mad.

De er hurtige og nemme at lave, og så passer de perfekt ind i for eksempel en salat. Jeg tilføjede også saurkraut, hvilket for nogen måske kan lyde lidt underligt, men det er utrolig godt for fordøjelsen og immunforsvaret.

skaermbillede-2017-09-15-kl-10-48-07

Til 2 personer:

1/2 Hokkadio græskar

2 Spsk Tahin (sesamsmør)

1 Spsk olivenolie

Lidt citron

Salt

Peber

Sukrin (eller andet sødt)

Lidt vand

Sæt ovnen på 200. Skær græskaret ud i små stykker, mix alle ingredienserne sammen og mariner græskaret. Kom dem i ovnen i 30 min, og så er de klar til en lækker ret. VELBEKOMME!

skaermbillede-2017-09-15-kl-10-46-54 skaermbillede-2017-09-15-kl-10-47-17

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGANSKE TOFUDELLER