AARHUS VLOG

PIIIINLIGT #1

Jeg kan VIRKELIG være et klodset menneske sommetider. Her er blot 2 ud af mange pinlige ting jeg har gjort. Hvis dette indlæg bliver taget godt imod, kommer der klart flere af den slags. Her kommer de:

#1 Gået ind i en anden mands bil

Jeg var på vej ned for at tage bussen. Jeg gik og snakkede i telefon, og pludselig ser jeg min fars bil. Jeg kan ikke forstå, hvorfor han ikke stopper op og ruller vinduet ned eller noget. Jeg råber derfor “HALLO?!”, bilen stopper, og jeg går hen og åbner døren, stikker hovedet ind og får råbt “HVORFOR STOPPER DU IKKE?”, da jeg ser, det ikke er min far, men en vildt fremmet mand.

Jeg går i panik og lukker bare døren i med det samme uden at sige noget, og går videre………. PINLIGT
skaermbillede-2017-09-26-kl-13-15-06

#2 Løbet ind i en glasrude

Få uger før jeg blev 18 var min veninde og jeg i byen. Jeg mødte nogle megasøde piger, som jeg sad og snakkede med. De arbejdede for noget der hedder Eventure Booking, som spurgte om jeg ikke kunne være interesseret i at blive eventpige hos dem. Jeg var 17 år, og synes bare at det var ALLETIDERS idé….. og jeg ville derfor løbe ud for at hente min veninde, der stod udenfor natklubben. Jeg var selvfølgelig fuld, og skulle bare ud at fortælle hende det med det samme, så jeg nærmest LØBER LIGE IND I GLASDØREN, fordi den selvfølgelig ikke når at åbne med den fart jeg havde på…. Jeg var også så heldig, at der stod en masse på den anden side, der stod og så det, så det var SUPERfedt.

Jeg var åbenbart så fuld og ligeglad, at jeg blev inde i byen, selvom jeg havde blod i hele hovedet og en forstuvet næse. Det var bare en god aften 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AARHUS VLOG