VEGANSKE BANANPANDEKAGER

FUDGY CHOCOLATE BROWNIE

Jeg har fri fra skole i dag, og sidder og ser Den store bagedyst på DR.dk, og så får jeg selvfølgelig også lyst til at bage. Det er der kommet en ret så lækker og fudgy brownie ud af. Den kan jeg sidde og nyde i min seng mens jeg ser resten, for jeg var nødt til at pause programmet, bage min egen kage, og så se resten. Det er klart.

læs også: VEGANSKE BANANPANDEKAGER

skaermbillede-2017-10-06-kl-11-49-01

DU SKAL BRUGE:


  • 1 dåse kidney bønner
  • 1 dåse kikærter
  • 2 dl quinoamel (eller andet mel)
  • 15 dadler
  • 2 friske figner (valgfrit, men giver lidt knas)
  • 5 spsk raw kakaopulver (evt denne, reklamelink)
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk bagepulver
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 100g mørk chokolade. Jeg brugte sukkerfri (evt denne, reklamelink)

Sæt ovnen på 175 grader. Blend alle ingredienserne sammen undtagen de 100g mørk chokolade. Put 1/2 dl vand i. Efter det er blendet godt sammen hakkes chokoladen og blandes i. Put det i en kageform med bagepapir i 25 minutter.
Lad kagen køle, og så er den klar til servering!

Læs også: GLUTENFRI QUINOAPIZZA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGANSKE BANANPANDEKAGER