FUDGY CHOCOLATE BROWNIE

RØGFRI FREMTID

Sponsoreret af Kræftens bekæmpelse og  TrygFonden


skaermbillede-2017-10-08-kl-15-04-28

Kræftens bekæmpelse og TrygFonden har en fælles vision om at skabe en røgfri fremtid. Deres mål er, at der i 2030 ikke længere er børn og unge der ryger, og at under fem procent af den voksne befolkning i Danmark ryger. Det synes jeg virkelig er et godt mål! Der er alt for mange børn og unge der ryger, og starter i en alt for tidlig alder. Flere af mine veninder, der ryger, startede med at ryge allerede som 13-14 årig. Det synes jeg er lidt vildt og tankevækkende. Og største delen af alle jeg har talt med om emnet rygning, af dem der selv ryger, vil gerne stoppe med det.

SE KAMPAGNEVIDEOEN HER, og del den på Facebook, så Du kan være med til at sprede budskabet om en røgfri fremtid!

Jeg skal være ærlig at sige, at jeg har prøvet at ryge, men det er ikke noget, der siger mig noget. Jeg kan godt se det sociale i det, men det må man kunne gøre på en anden måde. Især fordi der er så mange dårlige ting forbundet med det. Ofte når unge mennesker starter på en ungdomsuddannelse ses det som en billet til et nyt socialt fællesskab, hvilket er utrolig ærgerligt. Mange af mine venner og bekendte der ryger siger, at de oftest bare gør det, fordi det er ren vane for dem – og netop fordi det er socialt.

Jeg håber virkelig, at I vil dele videoen, så vi kan få spredt budskabet om en RØGFRI FREMTID!

 

https://www.facebook.com/RoegfriFremtid/videos/1734342600195378/

Læs mere om kampagnen her: https://www.roegfrifremtid.dk/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUDGY CHOCOLATE BROWNIE