CINNAMON PUMPIN CAKE

Hvordan skal jeg være nu?

I forlængelse med mit indlæg om OCD, angst og dårligeperioder skal der lyde det allerstørste TAK, fordi det er blevet taget så godt imod.

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi turde håbe på, at folk ville tage så godt imod det. Jeg har fået så mange søde beskeder og kommentarer, og jeg er simpelthen så taknemmelig for hver og en! TAK!

Tiden hos psykologen
Jeg er ofte MEGAdårlig til at formulere mig, og dårlig til at forklare, hvordan jeg har det. Og jeg begynder aaaaltid at græde, når det kommer til ømme punkter som OCD og trælse perioder. Kan ikke være den eneste.
Jeg startede hos en kognetiv psykoterapeut med speciale indenfor OCD. Hun hjalp mig meget i den periode. Og lærte mig at: tanker bare er tanker. De styrer intetDet hjalp mig rigtig meget!

 

skaermbillede-2017-08-04-kl-14-38-06

Men hvordan skal jeg så være nu?
Før jeg delte mit indlæg gjorde jeg mig mange tanker om, hvad det kunne have af konsekvenser, at give noget SÅ personligt ud om mig selv. Noget som kun dem jeg har tættest på mig vidste. For hvordan skal jeg så være nu?

Hende der render rundt og er skør i hovedet med OCD og angst? Forventer folk at jeg så gør noget anerledes end dem? Skal jeg handle på en bestemt måde?

Jeg forsøger at give så meget som muligt af mig selv, og derfor er det vigtigt for mig at vise, at jeg IKKE er perfekt. Jeg er lige som alle andre. Alle kæmper med et eller andet. Store og små problemer. Så jeg er også et normalt menneske.

ANGSTANFALD?!
Jeg har længe haft en eller anden form for angst. For det meste i forbindelse med mine OCD. De sidste par uger har jeg haft det værre end jeg har haft længe. I lørdags var jeg ude for at handle med min mor, og pludselig fik jeg virkelig hård hjertebanken, hvilket var riiiimelig ubehageligt. Søndag fik jeg pludselig en masse små angstanfald. Det startede som trykken for brystet og vejrtrækningsbesvær. Vi kørte ind mod vagtlægen, men jeg fik det bedre, og vi kørte derfor hjem igen. Da jeg så kom i seng kunne jeg mærke stikken i fingrene og igen trykken for brystet og vejrtrækningsbesvær. Jeg vidste ikke rigtigt, hvad der skete, for jeg har kun oplevet ét angstanfald før i tiden.

Vi kom ind til lægevagten igen kl 01:00, og ventede 1,5 time på at komme ind. Endelig kom jeg ind. Hun tjekkede mit hjerte på en masse måder, og vi snakkede om tingene og blev enige om, at det var bedst at jeg fandt en god psykolog jeg kunne snakke med. Det har jeg gjort, og i morgen, torsdag d. 26 oktober, skal jeg ind til hende første gang.

FØLG MIN DAG
I morgen overtager jeg instagram-profilen: etlivmedocd. Hvis du har lyst til at følge min dag, så hop ind og følg med!

skaermbillede-2017-08-04-kl-14-38-06

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CINNAMON PUMPIN CAKE