Hvordan skal jeg være nu?

DROPPER UD AF STUDIET?

Jeg har vist fået det gjort rimelig klart, at jeg ikke er helt, hvor jeg gerne vil være psykisk. Jeg vælger at stoppe på min uddannelse. Det er ikke fordi jeg ikke har det godt. Det skal ikke være med til at ødelægge studiet. Det er ren og skær, fordi jeg har fundet ud af, at det ikke er noget for mig.

Jeg har over en længere periode prøvet at bilde mig selv ind, at jeg var rigtig glad for det. Det er ikke fordi hele uddannelsen ikke var mig, for design-delen er LIGE mig. Det elsker jeg. Det er også derfor at jeg har fundet ud af, at det er grafisk designteknolog-uddannelsens vej jeg vil gå i stedet.

skaermbillede-2017-10-13-kl-00-29-31

Skal jeg tage det som et nederlag?

.. NEJ! I starten tænkte jeg, at det ville være for dumt at droppe ud af en uddannelse, og hvor taber-agtigt er det ikke lige? Men det er det jo overhovedet ikke. Jeg skal ikke fortsætte på en uddannelse, hvor jeg virkelig bare kan mærke, at det ikke er mig.

Jeg har ikke tænkt mig at hænge i “bare” for SU’ens skyld, som jeg ved der er mange der gør. HTML og CSS hænger mig LANGT ud af halsen i øjeblikket. Det kommer selvfølgelig til at blive presset økonomimæssigt, men det er sådan det må være. Jeg vil være GLAD.

Jeg håbede i første omgang, at jeg kunne få lov at skifte over på uddannelsen med det samme, men det var desværre ikke en mulighed, og jeg må derfor i gang med at lave en masse ting, der gør min kvote 2 ansøgning ekstra god næste år.

Bruge tid på ting der gør mig glad

“Hvad skal du så lave nu?” Tænker du nok. Først og fremmest fokusere på at få det bedre psykisk. Lave en masse ting, der gør mig glad. Gå lange ture, lave en masse blogindlæg, som jeg nyder at lave og selvfølgelig stadig arbejde.

Man behøver sgu ikke at have så travlt hele tiden med det uddannelses-halløj. Jeg er 21. Jeg skal nok nå det hele! Der er så meget pres på os i dag med, at det er dumt at holde sabbatår og dit og dat. Jeg skal nu til at have mit TREDJE!! sabbatår. Hvis det stod til mig havde jeg jo valgt den rigtige uddannelse i år, men man kan ikke altid være sikker på, at det er noget for én før man prøver det.


Det var en lille update fra mig og mit personlige liv. Håber I kunne lide det <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan skal jeg være nu?