5 TING OM MIG

1. DEC // JULEKUGLER

GLÆDELIG 1. DECEMBER! SÅ blev det endelig december. Det har jeg glædet mig længe til. Sidste år nåede jeg ikke at komme i julehumør, men i år skal jeg ellers lige love for, at jeg har været i julehumør siden oktober – OG nu kan jeg endelig tillade mig, at være det helt rigtigt. Jeg har derfor lavet disse julekugler med få ingredienser, som er perfekt til julehygge, og til julekalender, som jeg iøvrigt flittigt skal følge med i. Jeg kan ikke være den eneste. Nå.. men nu til hovedpersonen her i dag. JULEKUGLERNE ! Se opskriften under billedet, og held og lykke. DE SKAL PRØVES.

skaermbillede-2017-12-01-kl-08-43-43 Du skal bruge (ca. 22 stk fik jeg):

1 pakke tørrede figner

10 dadler

1 håndfuld tranebær

1 tsk salt

1 tsk kanel

1 tsk chokoladepulver

1 håndfuld nødder (Jeg brugte valnødder)

2 spsk solsikkekerner (eller andre kerner)

Blend alle ingredienserne sammen i en blender. Jeg blendede dem ikke helt fint, da jeg godt kan lide at der er lidt bid i. Rul dem herefter i hvad du har lyst til. Jeg rullede mine i kokos, men du kan også bruge kakao, lakridspulver eller kakaonibs. 

Desuden, hvis du følger mig på instagram (Sofiebuus) har du nok set, AT JEG HAR KØBT NY BLENDER !!! Jeg har købt DENNE, fordi jeg har hørt så meget godt om den, og jeg ELSKER den virkelig. Jeg er godt klar over, at det er et lidt vildt køb til mange penge, men jeg bruger gerne en blender morgen, middag og aften, hvis jeg kan komme afsted med det, så jeg synes det er ok. Den holder i mange år.

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING OM MIG