2. DEC // JULESMOOTHIE

3. DEC // JULE MAKE-UP

GLÆDELIG 3. DECEMBER. Dagene flyver afsted, og i dag er det tid til et make-up look. Det er mit absolutte go-to make-up look til de kommende julefrokoster, og så er røde læber jo altid flotte.

Produkterne jeg bruger er listet under videoen.

Ansigtscreme: Neutral Face Cream kan købes i bl.a Matas og MENY til billige penge, og er bare rigtig god. Jeg bruger den morgen og aften.

Primer: Laura Mercier Hydrating Foundation Primer En favorit jeg snart løber tør for.. jeg skal klart have den igen. Den giver både fugt og sørger for, at foundationen holder hele dagen (og natten med, hvis man nu skal ud og danse lidt).

Foundation: NARS Sheer Glow Foundation min helt klare favorit af foundations. Den er i den lidt dyre ende, 290 kr, men den er alle pengene værd. Jeg har brugt et par stykker af disse op efterhånden, og det er altid den jeg vender tilbage til, når jeg vil have et naturligt, men stadig dækkende resultat.

Concealer: MAC Pro Longwear har altid været en kæmpe favorit for mig. Jeg tror det var et af mine første produkter derfra. Jeg har prøvet en del ting fra MAC, og concealeren må siges at være den bedste.

Bronzer: Kan Von D Shade + Light er i øjeblikket min yndlings bronzer + den indeholder en lys pudder, som er virkelig pæn at putte under øjnene for at lysne op.

Blush: MAC Powder Blush i farven Style, min all-time favorit blush fra MAC.

Til øjnene bruger jeg en palette fra TooFaced som jeg ikke har kunne finde nogle steder. Mit 2. bud på lækre øjenskygger til lidt billigere og overkommelige priser er der Morphe. Disse paletter er mine favoritter:

Morphe 35F – Fall into frost palette 

Morphe 35O – Nature Glow palette

Morphe 35R – READY, SET, GOLD palette

Med disse paletter kan man lave de flotteste looks! Jeg har én af paletterne, og jeg er SÅ glad for den. Derfor er disse klart på min ønskeseddel i år.


Jeg håber Du får en skøn 3. december <3

Følg med her:

INSTAGRAM
FACEBOOK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. DEC // JULESMOOTHIE