3. DEC // JULE MAKE-UP

4. DEC // “JEG ER TYK” UPDATE

GLÆDELIG 4. DECEMBER Så blev det 4. december, og jeg synes det er tid til et lidt mere personligt indlæg.

Hvor ofte fortæller du dig selv, at du er smuk, sød, dejlig? Ikke ret tit vel? Hvis du er ligesom mig, så får den ikke for lidt med “Ej, det kan du ikke tage på, det er du for tyk til”,  “Ej hvor ser du tyk ud” og især “FRA I MORGEN AF SPISER JEG KUN SUNDT.”

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg siger dårlige ting om mig selv. Jeg går og dømmer mig selv hele tiden, og det er aldrig noget positivt. Hver gang jeg siger noget til mig selv, så er det sådan noget “hvorfor skal jeg være så tyk”-ish, hele-fucking-tiden, og det bliver man altså skør i låget af. Efter jeg er startet hos psykolog-damen har hun virkelig fået mig til at tænke over, hvor ofte jeg siger grimme ting om mig selv. Det må da være så trættende at høre på for andre, og ikke mindst mig selv, for det er jo oftest inde i hovedet det kører rundt med tankemylder.

Jeg vil ikke lægge skjul på, at min allerstørste stressfaktor er mad. Jeg har haft problemer med det i mange år. Som jeg har skrevet i tidligere indlæg, så får jeg så ekstremt dårlig samvittighed hver gang jeg spiser usundt, også selvom jeg fortæller mig selv, at jeg ikke skal. Jeg kan også lige så godt være ærlig at sige, at jeg sommetider bare får sindssyge ædeflip. Det er oftest henad på dagen, og det er oftest fordi jeg ikke har fået nok mad i løbet af dagen. Pludselig går hjernen amok, og man tænker “ej jeg må godt lige spise lidt af det, og lidt af det”, og til bagefter sidder man igen med kæmpe skyldfølelse.

Målet med det her indlæg er:

Tænk over, hvor ofte du siger positive ting til dig selv. Sig positive ting til dig selv hver morgen når du står op, det prøver jeg på. Smil til dig selv! Spis NOK og ordentlig mad, så du ikke falder i hen på eftermiddagen. Hver generelt bare god ved dig selv. Vær god ved din krop, og brug energi på de positive ting i stedet for de negative.

skaermbillede-2017-12-03-kl-22-47-58

Det er ikke fordi mine indlæg her i december skal være supernegative, men jeg synes alligevel, at der skal være plads til ærlighed.

Håber Du får en dejlig mandag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. DEC // JULE MAKE-UP