4. DEC // "JEG ER TYK" UPDATE

5. DEC // QUINOA SUSHI

GLÆDELIG 5. DECEMBER. Jeg håber Du har en dejlig dag. Hvis du elsker sushi lige så meget som mig, så er den her opskrift helt perfekt. Også for dig, der måske ikke har prøvet sushi før, men godt kunne tænke dig det. Det er ikke så svært igen.

Normalt er sushi jo lavet på hvide ris, men det kan sommetider godt gå hen og blive en smule kedeligt. Et af mine første indlæg på bloggen var DETTE, også quinoa sushi. Der kan du læse lidt om, hvorfor quinoa er godt for dig!

skaermbillede-2017-12-05-kl-13-28-33

Jeg kogte quinoa, så det passede præcis til 5 ruller nori-tangpapir.

Du skal bruge:

  • 4 dl quinoa – Jeg brugte mixed quinoa, men du kan også bruge almindelige. Feks DISSE.
  • 2-3 spsk riseddike
  • Peberfrugt
  • Avocado
  • Mango
  • Forårsløg
  • Agurk
  • Sriracha Mayo
  • 5 nori tangpapir

Kog quinoa i ca. 20 min på lav varme, skær evt. grøntsager ud mens. Bland derefter eddiken i, og lad quinoaen køle ned. Derefter er du klar til at lave dine sushiruller. Mas quinoaen ud på papiret, kom fyldet i og rul. Lad rullerne sætte sig lidt før du skærer. Gør derefter kniven lidt våd efter hver gang du skærer, og tør quinoa osv af. Så bliver stykkerne flottere.

Så er der SUSHI! På den sunde og lækre måde. GOD 5. DECEMBER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. DEC // "JEG ER TYK" UPDATE