7. DEC // VEGANSK SUSHIBOWL

GLÆDELIG 7. DECEMBER. Nu er det tid til en let og lækker frokost/aftensmadsidé, som smager virkelig lækkert. Det minder lidt om en sushirulle, men i stedet for “besværet” med at skulle køle frøene, og rulle dem op til sushiruller, så kan du putte alle ingredienserne i en skål.
Læs også: QUINOA SUSHI
Det gør det let, fordi du altid kan koge en masse quinoafrø, skære grøntsager klar til forskellige måltider, og så kan du hurtigt bikse et lækkert, sundt og nærende måltid sammen på få minutter.
Mit stel er fra Bitz, og her bruger jeg BITZ suppeskål og messing bestikket. Jeg er simpelthen så glad for det. Det er rustikt, og det gør altså bare maden lidt pænere end med sådan en kedelig hvid tallerken, hvis du spørger mig.
Til denne sushibowl har jeg brugt:
- 1,5 dl quinoa
- 1/2 mango
- 1/2 avocado
- Broccoli
- Blomkål
- Orange peberfrugt
- Forårsløg
- Chili sriracha
- Sorte sesam
Kog quinoa og tilføj lækre toppings. Her var lidt inspiration, men du kan selvfølgelig tilføje kød, som det passer dig, men da jeg ikke spiser kød er det selvfølgelig ikke en del af min ret.
VELBEKOMME <3 Og fortsat god dag!
Ingen kommentarer endnu