7. DEC // VEGANSK SUSHIBOWL

8. DEC // MØD NIKOLINE

GLÆDELIG 8. DECEMBER. Nu er det tid til at du skal møde en af mine sejeste veninder!

Du er kommet til det sted i dit liv hvor du nu skal til at være ung,
nyde det festlige byliv, måske have din første rigtige kæreste, i gang med en
videregåendeuddannelse og generelt skal du i gang med at finde dig selv,
blive mere selvstændig og stille begynde at danne dig selv i en mere voksen version.
Men så er det at du får en livstruende besked.
En besked der vil få store konsekvenser for dig og vende dit liv 180 grader.
Det var hvad der skete for mig d. 9 januar 2013
.”

skaermbillede-2017-12-08-kl-10-15-57


Inden jeg kommer for godt i gang med den del, vil jeg lige introducere mig selv kort for jer

Jeg er en pige (eller nok på vej til at blive en ung dame) på 22 år der bor i hjertet af dejlige Aalborg. Nikoline Holm, 159 cm på en god dag og født i Skive – det er hvad der står i mit pas.

Til at starte med, vil jeg lige kort fortælle hvad i bl.a. vil komme til at høre fra mig af.

D. 9 Januar 2013, da jeg var få uger fra at fylde 16 år forandrede mit liv sig for altid. Den dag fik jeg cancerdiagnosen Leukæmi, som også kaldes blodkræft. Det betød en kemobehandling på 2 ½ . En lang lang rejse, hvor jeg i dag nu kan kalde mig sygdomsfri, men også med en liv der er mærket deraf.

Jeg er også en pige, der for 2 år siden valgte at gå den veganske vej. En beslutning som jeg kun kan takke mig selv for at have taget, og vildt imponeret over hvad det har kunnet give mig.

Inden jeg blev ramt at min cancersygdom spillede jeg badminton på højt plan, og havde hele min barndom været en aktiv pige, der skulle prøve alle de sportsgrene af jeg kunne. En sportspige med stort S kan man vist godt kalde mig. Men det endte desværre også ud i, at jeg endte med kæmpe med en spiseforstyrrelse. En sygdom som jeg vandt over, men som jeg også oplevede pludselig komme snigende igen, og det endte med et tilbagefald. Idag er det fortid for mig. Men en fortid der altid vil sidde i mig. Og derfor håber jeg, at mine erfaringer kan hjælpe nogle af jer derude. For desværre ved jeg, hvor nemt det i dag er, at blive påvirket af omverdenen, hvor kropsidealet, mad, træning og dårligt selvværd kan være en alt for stor del af ens hverdag.

Sofie Buus og jeg kender hinanden fra vores unge dage (inden mit liv ændrede sig) fra vores badminton karriere, hvor vi spillede double sammen.  Jeg vil glæde mig til, at kunne bidrage med mine historier og mine livserfaringer, og håber at jeg kan få lov til bare at hjælpe én af jer læsere. Selvom jeres baggrund eller situation ikke er helt ens med mine, ved jeg at der er mange sygdomme og andre udfordringer i livet, som man kan dele erfaring med. Det handler i bund og grund om at åbne sig op, og ikke se sig selv og sine personlige kampe som et tabu. Men en styrke til at stå stærkere igennem livet. For du er ikke alene.

Nikoline <3

Instagram: nikoholm

skaermbillede-2017-12-08-kl-10-08-20

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7. DEC // VEGANSK SUSHIBOWL