8. DEC // MØD NIKOLINE

9. DEC // DETOX

GLÆDELIG 9. DECEMBER. Med alle julefrokosterne og alt den lækre julemad er det altid rart med en sund og udrensende morgenmad. Jeg har derfor lavet denne grønne smoothie på bare 3 minutter. Det er både hurtigt og megagodt for dig!

I denne smoothie er der brugt spirulinapulver. Hvis du har fulgt med i noget tid ved du, at jeg tager spirulinashots (Læs HER) og også tabletter. Jeg kan mærke at det udrenser, og så er det et af de sundeste superfoods. Det smager bestemt ikke lækkert, nærmest frygteligt, men i små doser kan man langsomt vænne sig til smagen.

Hvis din blender ikke er super god til at blende det helt smooth, synes jeg, at det er en fordel at bruge frosne grøntsager, frugt osv! Jeg har dog anskaffet mig en af de allerbedste blendere, nemlig DENNE. Den har jeg ønsket mig SÅ længe, og endelig er den min. Jeg bruger den MINDST én gang om dagen, og den er fantastisk. Den kan rense sig selv, og det er en fordel for mig, fordi jeg HAAADER at gøre sådan nogle ting rene, haha.

img_5038

FOR DENNE DETOX-SMOOTIE SKAL DU BRUGE:

1 frossen banan

2 spinatkugler

3 stilke grønkål

Frosne broccoli, blomkål og gulerødder (Jeg købte en pakke med blandede)

1/2 tsk spirulinapulver

1 tsk macapulver

1/2 citron – Hvis du har en god blender, så tag skrællen med

Lidt frisk ingefær

Vand

Evt. isterninger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8. DEC // MØD NIKOLINE