9. DEC // DETOX

11. DEC // SERIETID

Glædelig 11. december. I denne mørke tid er en søndag på sofaen med en god serie altså den allerbedste idé! Jeg har derfor samlet 3 serier, som jeg varmt kan anbefale! Min plan var egentlig at lave et indlæg hver dag i december, men i går stod den på alt for mange tømmermænd, intet overskud og udover et skulle jeg også på arbejde, så jeg tog en lille day-off, men nu er jeg tilbage! OG her er tre af mine aller-yndlings tv-serier!

LIAR på HBO
Liar handler om en skolelærer, der skal på date med en af hendes elevers far. Hun beskylder ham derefter for en voldtægt, og gennem hele serien ser man, hvordan daten forløb og man finder ud af, hvem der er galt på den. Den er SÅ spændende, at Anton og jeg så den på en aften. Sæson 1 er på 6 afsnit af cirka 45 minutter. Den er SÅ megaspændende, og jeg kan varmt anbefale den, hvis man elsker krimi.

Reign på Netflix
Den handler om en skotsk dronning, Mary, der bor på et slot i Frankrig, hvor hun skal giftes med kongen, Francis, og så sker der en masse drama og spændende ting. Den skulle forestille sig at foregå i 1557 og består at 4 sæsoner. Den er bare så megagod. Jeg overvejer stærkt at se den igen!

The Carrie Diaries på Netflix
En hyggelig lille serie, hvor man ikke behøver at tænke en masse. Der kan man slå hjernen lidt fra og bare hygge sig med popcorn, stearinlys og en kop te. Det skulle forestille sig af være Carrie Bradshaw fra Sex and the City som ung. Den er bare så hyggelig, og jeg kan virkelig anbefale den.

skaermbillede-2017-12-11-kl-17-16-39

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9. DEC // DETOX