11. DEC // SERIETID

12. DEC // MADFAVORITTER

GLÆDELIG 12. DECEMBER. Tid til mine mad-favoritter i øjeblikket! Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg ELSKER mad. Jeg får ofte en periode, hvor der er én eller flere bestemte madvarer jeg spiser til jeg bliver træt af dem. De er selvfølgelig ikke altid lige sunde, selvom jeg går ind for, at prøve at skabe sunde vaner og sundere alternativer. Man skal engang i mellem have lov til, at have nogle usunde favoritter.

skaermbillede-2017-12-12-kl-23-09-39

HAMPEFRØ  
Hampefrø er godt fordi det indeholder essentielle fedtstoffer og aminosyrer. Det har en nøddeagtig og lækker smag, som er perfekt som topping på en smoothiebowl, i en smoothie eller på havregrød.

LOVING EARTH VEGANSK CHOKOLADE
Her til jul er det i orden at forkæle sig selv lidt ekstra, og den her chokolade er min helt klare favorit. Den er lidt pricey, men skal man have en god chokolade, der ovenikøbet er vegansk, så er det her altså min bedste bud. Den her smagsvariant er saltet karamel. Jeg har et eller andet for karamel i øjeblikket. Den med mint er også utrolig lækker!

ØKOLOGISKE APPELSINER
Jeg elsker appelsiner, og det er ikke så længe siden, at min veninde viste mig, hvor stor en forskel der er på øko- og ikke økologiske. Appelsiner er godt for huden, indeholder c-vitamin og har en antiflammatorisk egenskab som reducerer risiko for leddegigt. Der er altså ikke mange undskyldninger for, ikke at spise appelsiner! Og så er de jo ekstra gode her til jul.

SPIRULINA 
Hvis man læser med her på bloggen, så ved man at jeg “elsker” spirulina. Jeg elsker ikke smagen, men sommetider behøver det ikke altid være smagen på maden der gør det, men mere hvad det gør ved kroppen, der for mig får det til at blive en favorit. Jeg har skrevet om algen 100 gange her på bloggen efterhånden, læs evt HER, hvorfor det er så godt for dig.

MACAPULVER 
Jeg er stoppet på p-piller i forbindelse med mine ledsmerter, som vi tror er kommet i forbindelse med stress og depression. Macapulver hjælper til at stabilisere hormonerne, og det er især noget jeg har brug for nu, for at min krop skal fungere ordentligt. Det smager godt i en smoothie, hvor der er dadler, bananer, spinat, lidt salt og en spsk macapulver, fordi det har en smag af brændt karamel, og derfor bliver det en saltet karamel smoothie. Det kan også bruges i fyldet på de lækre karamelbarer, som var et af de første indlæg jeg lavede på blogget, og en af mine yndlings opskrifter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11. DEC // SERIETID