14. DEC // En weekend jeg aldrig glemmer

15. DEC // YOGA & STRESS

GLÆDELIG 15. DECEMBER. I og med at jeg jo, som folk nok efterhånden har fattet, døjer med stress og depression, så foreslog psykolog-damen mig at starte til yoga. En ting jeg LÆNGE har været imod. Jeg tror mest af alt fordi jeg er en pige af utrolig dårlig tålmodighed. Jeg er ikke til alt det der NAMASTE-fis og “træk-vejret-helt-ned-i-fødderne”-agtige noget – TROEDE JEG. Jeg måtte efter over et år overgive mig, og prøve at tage med til en yogatime hos Pernille Skall i PS STUDIO, og jeg kan faktisk ret så godt lide det. Så godt at jeg har lavet det et par gange herhjemme også med hjælp fra gode gamle YouTube.

Jeg tænkte, at jeg hellere må dele noge af dem, jeg synes er gode på YouTube. En lille service til dig, der måske også kunne tænke dig at prøve lidt yoga af derhjemme. Jeg ser ikke just pæn ud, når jeg laver yoga. Derfor er det en fordel at kunne gøre det herhjemme uden at nogle behøver at dømme mig!

skaermbillede-2017-12-15-kl-11-35-08

Jeg ønsker mig en yogamåtte, da det ikke er noget jeg ejer endnu. Jeg har blandt andet DENNE på min ønskeseddel, der er 20% på, og så er den bare smuk.


En af dem jeg har opdaget på YouTube, som jeg godt kan lide her hende HER, Adriene.

Forleden kørte jeg DENNE, som jeg synes hjælper utrolig meget til at slappe af.

Inden jeg skal sove kan jeg godt lide at køre f.eks. DENNE session igennem eller DENNE. Generelt er har profilen Psycetruth sindssygt mange gode videoer, som jeg glæder mig til at prøve flere af. Jeg laver det bare i stuen, tænder nogle stearinlys, tager behageligt tøj på og slynger håret op i en knold.


Jeg vil virkelig anbefale yoga, hvis du er stresset, lider af depression eller andre ting. Eller generelt bare hvis du vil finde dig et frirum, hvor du ikke skal tænke på alt stress i hverdagen, men kun dig selv.

God weekend <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14. DEC // En weekend jeg aldrig glemmer