16. DEC // SPISEFORSTYRRELSE?

19. DEC // KARAMELSAUCE U. RAFFINERET SUKKER

GLÆDELIG 19. DECEMBER. 5 dage til juleaften! Tiden flyver afsted. Jeg har lige haft et par dage væk fra bloggen, fordi der er sket nogle forskellige ting, der gør at overskuddet ikke er så stort. Jeg fortæller en anden dag hvorfor. Jeg vil ikke have at min blog kun skal handle om, hvordan jeg har det. Det har det handlet meget om på det seneste, og det synes at interessere jer. Tak for det.

MEN nu er det altså tid til den lækreste karamelsauce på den sundere måde. Som du ved, hvis du følger med herinde, så er jeg blevet ret vild med havregrød. Det skal dog helst være den søde af slagsen, og jeg fik derfor lyst til at lave min egen jule karamelsauce til topping på havregrød. Den kan dog også bruges til meget andet. Dyp evt. æbler deri, MUMS.skaermbillede-2017-12-19-kl-18-57-59

DU SKAL BRUGE:

1 bakke juicy dates

1 tsk kanel

1/2 tsk himalaya pink salt (min absolutte favorit, men du kan også bruge almindelig salt)

1 tsk macapulver – Læs lidt om det her

200 ml vand

Blend alle ingredienserne sammen indtil den ønskede konsistens. VOILA – LÆKKER KARAMELSAUCE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16. DEC // SPISEFORSTYRRELSE?